OsteoCeline

Over OsteoCeline

Kom meer te weten over wie ik ben en wat ik precies allemaal doe/heb bereikt in mijn carrière.

Wie ben ik?

Céline is een doelgericht, leergierig en sociaal persoon met veel liefde voor de natuur. Haar missie is om jouw levenskwaliteit te optimaliseren en je bewuster te maken van je eigen lichaam.

De interesse voor het menselijke lichaam en het helpen van mensen begon al in haar jonge levensjaren. Deze interesse bleef groeien en werd enorm gevoed toen de mogelijkheid kwam om osteopathie te gaan studeren. Iemand kunnen helpen met je eigen handen omwille van een directe aanpak op zoek naar de oorzaak? Dat sprak haar enorm aan. Dit avontuur begon in het jaar 2015 en na 5 jaar studeerde ze af in 2020 met een Master of Science in Osteopathy MSc.Ost. – D.O. aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent.

Met veel passie, liefde en doorzettingsvermogen zal OsteoCeline jouw klacht aanpakken. We gaan samen op zoek naar de balans in jouw lichaam.

Flower
Flower

Wat is mijn missie?

Met OsteoCeline hebben we één missie. Het zo goed mogelijk helpen van onze patiënten door: hun levenskwaliteit te verbeteren. We halen een enorme voldoening om mensen te helpen begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Waar we bij OsteoCeline ook naar streven is de kennisoverdracht van het bewustzijn van eigen lichaam en balans te herstellen binnen in het lichaam. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleren en de oorzaak van de klacht aanpakken.

“Health is a state of balance and harmony”

Opleidingen en ervaringen

Master of Science in Osteopathy MSc.Ost. DO. in 2020 aan The
International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent

  • Bachelor Osteopathie
  • Master Osteopathie M.R.O. + D.O.

 

Opleiding bij kinderen: Frank De Bakker

lopende opleidingen

Geïntegreerde technieken volgens “methode De Bakker”, tweejarige
opleiding.

ervaringen

Praktijk Martine De Vos – Sint-Gillis-Waas